Kysymyksiä? Kommentteja?

Tämä sivuston osio on tarkoitettu kaikille, jotka etsivät lisää tietoa yhdistyksestä, haluavat jättää meille viestejä tai osallistua eri projektien ideointiin.

Usein Kysyttyihin Kysymyksiin (UKK) olemme keränneet sähköpostitse meille tulleista kysymyksistä suosituimmat. Tähän listaan voit ehdottaa lisäyksiä!

Keskustelufoorumin Vieraskirjaan voit jättää meille muille sivuilla vieraileville tervehdyksiä ja viestejä. Kaikenlaiset ideat sivustojen parantamiseksi otetaan mieluusti vastaan.

IRC on reaaliaikainen keskustelukanava, jonka avulla pääset yhteyteen sekä yhdistyksen toimitsijoiden että jäsenten kanssa. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Digi-WIKI on SSHY:n oma "tietopankki", jonka kehittämiseen kaikki ovat tervetulleita. Täältä löydät tietoa esimerkiksi eri paikkakunnista tai läänintileistä. Kukin voi lisätä tietoja sivulle omalta erikoisalaltaan.

Sukututkimuslinkkeihin olemme keränneet netissä olevia digitoidun materiaalin lähteitä sekä erinäisiä sukututkimukseen liittyviä tietokantoja.

Voit myös liittyä Facebook-ryhmäämme, jossa esimerkiksi käydään sukututkimuskeskusteluja tai annetaan tulkintaapua asiakirjoihin.